TOTOSONA-Novembre-2023-copia


Els carrers de Vic tornen a transformar-se en un viatge a l'època medieval, com cada any, amb la celebració del Mercat Medieval de la ciutat. Durant aquests dies, aquest indret esdevé l'escenari ideal per recrear amb gran detall el passat medieval. Els carrers s'omplen d'expositors amb una àmplia i variada oferta que inclou articles de decoració, joieria, cremes, herbes medicinals, complements de roba, embotits, formatges, pastisseria, conserves, i xocolates, entre molts altres productes. Aquest esdeveniment no només ofereix una oportunitat de compra única, sinó que també proporciona una immersió total en l'atmosfera medieval.



LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA DE VIC CLICANT AQUÍ O CLICANT LA IMATGE



El Mercat Medieval de Vic és una oportunitat de tastar els sabors de l'època, ja que també hi ha nombrosos llocs per menjar i tavernes. Les opcions gastronòmiques inclouen crepes, pernil a la brasa, entrepans, botifarra, pizzes, gofres i pop, entre d'altres delícies.



LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA DE VIC CLICANT AQUÍ O CLICANT LA IMATGE




L'oferta comercial i cultural d'aquest mercat es complementa amb una gran varietat d'activitats lúdiques adequades per a totes les edats. Hi ha activitats infantils, música, balls, i espectacles de carrer que omplen els carrers del centre històric de Vic i transporten els visitants a una època passada. Les recreacions d'oficis medievals són especialment fascinants, ja que mestres artesans mostren les diferents tècniques de treball artesanal, permetent als espectadors apreciar la destresa i l'art de l'època.



LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA DE VIC CLICANT AQUÍ O CLICANT LA IMATGE


A més de la seva contribució artística, aquestes representacions ajuden a crear l'ambient adequat per imaginar com es celebraven les festes en aquells temps antics. El mercat també ofereix la oportunitat de veure les tradicionals lluites de cavallers, a més d'altres propostes que enriquiran aquest viatge en el temps.