TOTOSONA-agost-2023

Amb l'estiu ja ben instal·lat, la comarca d'Osona es converteix en un destí irresistible per als amants de la natura, els buscadors de cultura i tots aquells que busquen una escapada màgica sense haver de recórrer llargues distàncies. Aquí et presentem una finestra a les emocionants opcions que Osona té per oferir durant aquesta temporada estival.


LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA DE VIC CLICANT AQUÍ O CLICANT LA IMATGE


Passejades per la natura: Amb la seva topografia variada, Osona ofereix rutes de senderisme per a tots els nivells de condició física. Des de rutes tranquil·les al llarg de la Riera de Merlès fins a la desafiadora ascensió al Montseny, podràs explorar la bellesa natural d'aquesta comarca.

Visites culturals: Per als amants de la història i la cultura, Osona està farcida d'opcions interessants. La ciutat de Vic és famosa pel seu casc antic i la Catedral de Sant Pere. També val la pena visitar la Casa Museu Verdaguer a Folgueroles, dedicada al poeta Jacint Verdaguer.

Gastronomia irresistible: Els gourmets no quedaran defraudats amb les delícies culinàries d'Osona. Des de la famosa "botifarra" fins als plats tradicionals com "cargols a la llauna", podràs deleitar-te amb la cuina catalana autèntica. No oblidis visitar els mercats locals per a una experiència gastronòmica autèntica.


LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA DE VIC CLICANT AQUÍ O CLICANT LA IMATGE


Esdeveniments i festes: L'estiu és un moment de celebració a Osona, amb diverses festes i esdeveniments que aporten un toc festiu a la comarca. Les festes majors de diverses poblacions ofereixen música en directe, balls tradicionals i activitats per a tota la família.


Turisme actiu: Per als amants de l'adrenalina, Osona té opcions com el piragüisme al Pantà de Sau o rutes en bicicleta de muntanya pel Montseny. També pots provar l'escalada en roca a les parets de Collsuspina.


Relaxació i benestar: Si el que busques és una escapada tranquil·la, les termes de La Garriga ofereixen la possibilitat de relaxar-te i recarregar piles amb les seves aigües terapèutiques.


LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA DE VIC CLICANT AQUÍ O CLICANT LA IMATGE