Si sou un amant de la lectura, segurament us heu preguntat com escriure un llibre. Potser fa uns quants anys que penses en diferents idees per escriure una història igual que els teus escriptors favorits. Fins i tot, pot ser que tinguis diverses llibretes i diaris plens de relats interessants que no t'atreveixes a publicar.


Tot i que escriure un llibre no és senzill, això no vol dir que sigui impossible. Encara més, si tens la determinació i el compromís per arribar fins al nivell de J.K. Rowling, estem segurs que aprendre com escriure un llibre serà un procés més suportable per a tu.


Per descomptat, molt a part de la voluntat que has de tenir per redactar un text, hi ha alguns consells per escriure un llibre que tot escriptor principiant ha de conèixer. En total, són 10 tipus infal·libles que no pots deixar passar si vols crear un best-seller, i cadascun te'ls presentarem aquí.


Per si no n'hi hagués prou, també trobaràs una llista dels errors més comuns dels escriptors en redactar el seu primer llibre a l'apartat final d'aquesta nota. De manera que, després de revisar-los, estareu a punt per escriure un llibre exitós.


Així que deixa de postergar el teu talent, és moment de començar!


Per què escriure un llibre?

Els motius per aprendre com escriure un llibre són innombrables. De fet, aquests varien en funció de cada escriptor, ja que la ment de tot artista és diferent. Tot i això, una de les raons principals per començar a escriure un llibre és compartir alguna idea, història o filosofia amb les altres persones, tal com ho fa un cantant amb la música.


Ara bé, si ets aquí per descobrir com escriure el teu primer llibre, és normal que tinguis pors i inseguretats abans de començar. Els nervis són part del camí, ja que fins i tot els escriptors més famosos van haver de combatre'ls als seus inicis.


Aprèn sense límits i aconsegueix la teva millor versió


Prova gratis


Per fer front a aquestes limitacions, la clau és deixar les excuses de costat i aventurar-te a escriure un llibre tenint en compte les raons següents:


Escriure un llibre és el teu llegat per al món

Les persones, estimen descobrir nous escriptors amb increïbles històries

Eleva la teva marca personal i et posiciona per obtenir millors oportunitats

Aprendràs noves coses al camí

Descobriràs el que t'apassiona més: l'escriptura


Com pots veure, a partir del viatge creatiu que vol dir escriure un llibre, pots descobrir les teves passions, connectar amb tu mateix i també amb les persones que comparteixen les teves aficions.


Amb tot això, esperem que estiguis animat i llest per fer un best-seller després de conèixer com escriure un llibre amb els consells que veuràs més endavant. Continuem!