Vivim en un constant de maldecaps, elsnormalitzem i normalment allarguem durant tot l'any, a la recerca d'un petit espai de temps de desconnexió.


LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA


Hi ha gent que troba la pau fent ioga, n'hi ha d'altre que la troba anant a teatre o al gimnàs, hi ha gent que queda els dijous al vespre amb els amics i amigues per fer la copa, i també estan els que esperen a les vacances d'estiu per alliberar-se d'aquest estrès que provoca la maleïda rutina.


LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA


És a llavors on mirem de buscar un lloc al mapa on puguem estar descansant fent el que ens agrada, sense "jefes" i sense pressions de tota mena. Sé que no és sa haver d'arreglar tot un any en un parell o tres de setmanes de vacances, però tampoc és el no poder deixar de pensar en la feina diària, i canalla sense escola, i pintar el pis...

Per sort, tenim la lectura, ens acompanya la calor, les nits d'estiu i hem de valorar buscar moments per nosaltres, a la platja o a la muntanya.


LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA


Gaudim de la millor companyia i desitjar-vos bones vacances, perquè recordeu que el setembre arriba massa ràpid.

Us deixem amb una revista plena de bons articles, i el lloc per llegir-la, el busqueu vosaltres.



  Recordeu que si vols qualsevol de les nostres publicacions per correu, ens podeu enviar un correu electrònic a info@totosona.com