Qui no passeja per la seva ciutat mirant amunt? 


Aquests dies m'ha donat per observar molt els carrers a la recerca d'una bona foto per posar de portada, i és quan veig que els pobles i les ciutats tenen infinitat de petits i grans detalls que ens passen per alt, per la monotonia o potser perquè ni ens adonem que estan allà. 

També crec que deu ser normal no estar mirant tota l'estona enlaire i analitzar de tot, per poder mirar arreu on trepitgem. La de cops que m'hauré donat de petit per mirar a on no devia.


LLEGIR TOTOSONA EN LÍNIA


També trobo a faltar el fet de veure el quiosc que hi havia en el meu barri, tot ple de diaris i de revistes de tota mena. Allà me'n vaig donar conte de què volia tenir una revista com les que veia exposades enganxades amb un filferro que les mantenia ben dretes. Ací, ben amunt també hi creixia un arbre, podríem dir que era l'arbre de la plaça. El gran arbre.


Així doncs, ha sortit la imatge de portada, una imatge que mirant enlaire pots descobrir, observant amunt en qualsevol lloc, en qualsevol moment.


LLEGIR TOTOSONA EN LÍNIA


Recordeu que si vols qualsevol de les nostres publicacions per correu, ens podeu enviar un correu electrònic a info@totosona.com