Portada amb l'imatge de la Pintora Carolina Toscano






Ja ha arribat l'estiu, i amb ell la calor i les possibles vacances.

És un bon moment per reflexionar la feina que hem fet fins ara, perquè en el mes d'agost molts de nosaltres farem una petita parada per tornar a agafar amb forces el mes de setembre. I és que no podem estar més orgullosos de la feina que fem, i no parlo només de la Revista de Vic i TOTOSONA, sinó també de la ràdio i de l'editorial.



CLICA AQUÍ PER LLEGIR LA REVISTA EN FORMAT DIGITAL


Qui ens havia de dir fa vuit anys que avui en dia podríem anar complint tots els nostres somnis, sempre amb entrebancs, però complint els somnis.

Ara com ara, contemplem un futur ple d'il·lusió, on no ens ha de faltar l'esperança, l'amor i l'honestedat, i creiem que podem fer encara moltes més coses de les quals fem ara mateix, i és en aquest futur on volem posar tota la carn a la graella i anar per un somni que fa anys que perseguim i pel que ara mateix no us puc donar més dades, però que si finalment veu la llum, crec que em puc donar per satisfet.


CLICA AQUÍ PER LLEGIR LA REVISTA EN FORMAT DIGITAL



Arriba amb aquest número l'edició d'estiu de cada any, un número que també trobareu a les costes catalanes i que podreu llegir com sempre a través de la nostra web, on en Miquel Molist ens brinda una exclusiva de caràcter mundial i que farà parlar, entre altr
es seccions com les de la Cristina, l'Ariadna , de l'Andreu...

Ús agraïm tot el suport que ens oferiu cada mes i que passeu un estiu inoblidable.

Gràcies per ser al nostre costat, sense vosaltres res d'això seria possible.


Xavi Ruiz

Director de la Revista TOTOSONA


CLICA AQUÍ PER LLEGIR LA REVISTA EN FORMAT DIGITAL




Recordeu que si vols qualsevol de les nostres publicacions per correu, ens podeu enviar un correu electrònic a info@larevistadevic.cat