A la Masia hi podràs celebrar tot tipus de festes ja siguin comunions, bateigs, bodes d’or i de plata, trobades especials, etc. Adaptem el menú a mida segons els vostres gustos i necessitats.

Si reserveu la vostra celebració amb nosaltres podreu gaudir del nostre inflable per tal de tenir entretinguts tant els petits com els no tant petits.


CALÇOTADES

La calçotada és una tradició arrelada a Catalunya des de 1880-1890. Nascuda a Valls, aquest costum culinari ha estat portat a la resta de Catalunya.


La temporada de calçots s'inicia a la fi d'octubre i s'allarga fins al mes de març. Però, per a arribar a assaborir una deliciosa calçotada, cal seguir un procés delicat i rigorós. La llarga cria del calçot -un any i mig- comença amb el plantat de la ceba tendra en lluna minvant, segons el que mana la tradició, i s'acaba amb "el calçat de terra" -origen del nom calçot- a fi d’emblanquir la ceba. Un cop recollits ja estan llestos per cuinar. Una hora abans de servir-los, els calçots es rosteixen a foc viu sobre una graella a l'aire lliure -antigament es feien servir bastiments metàl·lics de llits vells-. Després, s'emboliquen amb paper de diari per a conservar-los tendres i calents. Se serveixen en teules d'argila al costat de la "salsa de calçot" , amb el típic pitet i sense por de tacar-se.

Però la calçotada és molt més que menjar calçots. És reunir a la família i als amics al voltant d'una taula, és passar-s'ho bé i sentir-se com a casa.



Adreça: Carretera C-37, km. 163, 08572 Sant Andreu de la Vola, Barcelona
Horari: Dss 9:30-18:00 | Diu 9:30-18:00
Web: MASIA PIGUILLEM
Telèfon:  938 58 43 80